Cultura 30/09/2021

Una ruta artística per impulsar el turisme: el pla de Cala Millor per allargar la temporada

Cultura com a eina per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia

ARA Balears
1 min
Rutes de les exposicions de Cala Millor

PalmaCala Millor aposta per l'art com a eix central de la recuperació de l'activitat turística al municipi i amb l'objectiu d'allargar la temporada per pal·liar els efectes de la pandèmia. Durant el mes d'octubre els carrers del poble tindran tres rutes diferents –una d'exposicions, una d'escultura i una de pintures– on els assistents podran gaudir d'una gran diversitat cultural.

La primera de les rutes, la de les exposicions, inclourà fins a 13 punts (12 a hotels de la zona i una a l'Auditòrium de Sa Màniga), on els assistents podran gaudir de l'art de dotze artistes diferents amb estils completament oposats per tal d'oferir riquesa cultural als espectadors. La segona, la de les escultures, pretén oferir una ruta per les escultures públiques del municipi, on es podran trobar elements d'art urbà combinats amb escultures més clàssiques.

Pel que fa a la ruta de les pintures –la qual han definit com a Color Millor–, és una creació artística de gran format que neix amb la intenció de produir una reacció i un diàleg amb l'espectador del carrer; una manera de crear comunitat i de transmetre valors, històries i positivisme, alhora que es rehabilita un espai públic.

A les diferents rutes i exposicions s'hi podran trobar peces artístiques d'Horacio Sapere, Jim Bird, Joan Trujillo, Olimpia Velasco, Matias Krahn, Amador Magraner, Mariana Sarraute, Michel Beaucage, Cris Pink, Amparo Sard, Natasha Lebedeva, Fernando Savino, Pedro Flores, Pepe Dagnino, Miquel Sarasate, Antoni Ferragut i Sandro Thomas.

La Mostra d'Art Octubre 2021 estarà activa durant tot el mes i l'accés a les exposicions és gratuït.

stats