Cultura 10/11/2020

Els Reis d'Orient recorreran tots els carrers de Maó amb descapotables per la covid-19

L'Ajuntament establirà un horari aproximat dividit per barris

Ivan Martin
1 min
Els Reis Mags canviaran aquest any el vaixell per vehicles descapotables per a visitar els infants de Maó.

MaóEls Reis d'Orient han traslladat a l'Ajuntament de Maó la seva intenció de fer la tradicional cavalcada malgrat les restriccions sanitàries causades pel covid-19. D'aquesta manera, ses majestats es passejaran per tots els carrers de la ciutat en una organització sense precedents que té com a finalitat mantenir la il·lusió dels més petits i generar activitat econòmica als establiments del municipi.

El Consistori prepara un programa d'activitats per a aquest Nadal, totalment adaptat a la situació actual, que permetrà complir les mesures sanitàries vigents i mantenir un esperit que ocasioni una reactivació de l'economia local. En aquest sentit, els Reis recorreran tots els carrers de Maó perquè els més petits no s'hagin de desplaçar per poder saludar-los. L'Ajuntament establirà un horari aproximat, dividit per barris, per tal que tots els infants puguin estar pendents del pas de la comitiva reial. Mentrestant, ses majestats aniran pels carrers amb vehicles descapotables, sense fer aturades ni llançar caramels.

D'altra banda, aquest any els centres d'educació de 0 a 3 anys gestionaran la iniciativa dels carters reials, per evitar aglomeracions de persones el dia d'entrega de les cartes i, per tant, aquests no es desplaçaran al teatre Principal de Maó com era habitual.

stats