Cultura16/10/2016

LLOM DE PORC NEGRE AMB XOCOLATA I MONIATO INGREDIENTS

Desossam el carré i tallam el llom a racions. L’adobam amb sal i pebre bo. El confitam cobert amb oli d’oliva durant set hores a 60 graus. L’escolam molt bé. El tallam ben finet i el posam tres minuts al forn a 200 graus. Coem els moniatos al forn amb pell. Els pelam i els passam pel passa purés. Hi afegim suc de llimona, sal, pebre bo i oli d’oliva. Dauram els ossos del costellam al forn juntament amb la bresa de verdures. Quan siguin ben rossos, els cobrim amb el vi negre i el brou de carn, i els fem coure un mínim de quatre hores, aromatitzats amb canyella i vainilla. Quan la salsa estigui ben reduïda, la colam i, a fora del foc, la lligam amb una mica de xocolata negra. Muntam el plat amb una mica de puré al fons, amb la carn calenta i rosseta a sobre, amb la salsa, uns xips de moniato fregit i una mica de fruita vermella. Bon profit!

Carré de porc negre

Moniato vermell

Cargando
No hay anuncios

Pastanaga

Ceba

Cargando
No hay anuncios

Alls

Xocolata negra

Cargando
No hay anuncios

Brou de carn

Vi negre

Cargando
No hay anuncios

Sal

Pebre bo

Cargando
No hay anuncios

Canyella

Vainilla

Oli d’oliva