Música
Cultura 08/03/2024

Maria del Mar Bonet cantarà al Centre de Fotografia Toni Catany

L'actuació tindrà lloc el 15 de març i és la cloenda de l'exposició 'Registrar, mirar, recórrer. Tomàs Monserrat i les fotografies de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya'

ARA Balears
1 min
Cartell del concert de Maria del Mar Bonet

PalmaMaria del Mar Bonet actuarà el pròxim 15 de març al Centre Internacional de Fotografia Toni Catany, a Llucmajor, acompanyada de Dani Espasa i Borja Penalva. El concert, segons han informat des de l'organització, és la cloenda del programa d'activitats organitzades al voltant de l'exposició Registrar, mirar, recórrer. Tomàs Monserrat i les fotografies de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya.

A l'actuació, sota el nom Saba de terrer, Bonet recupera peces imprescindibles del seu cançoner més tradicional. Així, presentarà un recull de cançons en clau d'homenatge al Pare Ginard (1899-1976), autor del Cançoner Popular de Mallorca, integrat per més de quinze mil cançons tradicionals mallorquines, fet que el converteix en el cançoner més gran que s'hagi fet mai en català, i pel qual va ser premiat per l'Institut d'Estudis Catalans el 1949 i el 1955.

L'espectacle pren el nom d'un vers de Maria Antònia Salvà, que alhora dona títol a un disc de cançons populars mallorquines publicat per Bonet el 1979, amb fotografies de Tomàs Montserrat a la coberta i de Toni Catany a la contracoberta. Les entrades tenen un preu de 15 euros i es poden comprar a ticketib.com.

stats