CINEMA
Cultura 22/04/2013

Kim Novak, convidada d'honor al Festival de Canes

L'heroïna de 'Vertigen', d'Alfred Hitchcock, serà al passi que es farà de la pel·lícula en la secció 'Clàssics de Canes' i lliurarà un dels premis a la cloenda

Ara
1 min
Kim Novak / Festival de Cannes

BarcelonaKim Novak, l'heroïna de 'Vertigen' d'Alfred Hitchcock, del 1958, assistirà al passi especial de la pel·lícula que es farà en la secció 'Clàssics' del Festival de Canes. També formarà part de l'acte de cloenda del 66è edició del Festival, on lliurarà un dels premis el diumenge 26 de maig.

Hitchcock va descriure la peli sobre un detectiu que té vertigen, com "una història d'amor amb una estranya atmosfera". Per Novak, el més interessant del seu paper a la pel·lícula va ser que "l'escena reflectia el que estava passant en aquell moment: era la història d'una dona que va haver de ser algú que no era".

No és la primera vegada que Novak fa acte de presència al festival. L'actriu i pintora ja va participar-hi el 1959, per presentar la pel·lícula 'En la mitad de la noche' de Delbert Mann, que va conquerir la Palma d'or el 1955 per 'Marty'.

stats