Cultura 20/11/2018

Fòrum de lectura amb la novel·la 'Push' per conscienciar sobre la violència masclista

El Centre Flassaders acollirà l'activitat el pròxim 29 de novembre dins el marc de les activitats del Dia internacional contra la violència cap a les dones

M. A.
1 min
Portada de la novel·la Push

PalmaLa novel·la protagonitzada pel personatge de Precious Jones és l'obra escollida per comentar en el fòrum de lectura que organitza l'Ajuntament de Palma dins el marc de les activitats del Dia internacional contra la violència cap a les dones. El pròxim dijous 29 de novembre al Centre Flassaders es prendrà com a referència la història de l'escriptora i activista Sapphire per posar damunt la taula les circumstàncies que envolten la xacra del masclisme.

L'activitat està coordinada per la llibretera Ramona Pérez i comptarà amb dos tècnics de la Regidoria d'Igualtat per analitzar les temàtiques del llibre.

"Es tracta d'una novel·la actual que recull els temes de l'abús infantil, el racisme, l'exclusió social i la violència de gènere" comenta Pérez. I afirma que les circumstàncies amb les quals es troba la protagonista de la història "es poden traslladar a casos reals".

La novel·la és una història dramàtica amb un bon final, ja que "la protagonista s'ensurt mitjançant la formació acadèmica" diu la llibretera i assenyala que "aquestes lectures ajuden molt a prendre consciència de la realitat que envolta la violència masclista".

El fòrum és la segona vegada que s'organitza i l'any passat es va comentar "Vera" de l'escriptora Elizabeth von Arnim.

És una activitat oberta a tothom; les persones interessades a llegir la novel·la la poden aconseguir en préstec a la biblioteca municipal Joan Alcover, de Palma.

stats