Arròs de freixura: ingredients i recepta

Netejam la freixura i la capolam ben menuda, ja sigui a mà o amb una picadora elèctrica. Fem un sofregit amb l’all, la ceba, la tomàtiga i el moraduix. Quan sigui ben melós, hi afegim la freixura de porcella i el continuam sofregint a foc suau quinze minuts. Arribats a aquest punt, serà el moment de posar-hi l’arròs i remenar-lo bé perquè s’impregni del gust del sofregit i perquè tanqui el gra. Quan l’arròs comenci a transparentar i hagi absorbit tot el líquid, hi afegirem una copa de vi negre, passat un minut començarem a afegir-hi el brou de manera progressiva, és a dir, agregant el brou a mesura que vegem que faci falta. Passats uns quinze minuts, ho llevarem del foc i hi afegirem una culleradeta de saïm vermell. Remenam enèrgicament i ho servim amb julivert i ceba tendra. Acabam amb uns bessons i una mica de maionesa de safrà. Bon profit!

Una freixura de porcella negra

Quatre cebes

Cargando
No hay anuncios

Quatre alls

Quatre tomàtigues

Cargando
No hay anuncios

Un manadet de moraduix

Un manadet de julivert

Cargando
No hay anuncios

Un manadet de ceba tendra

Brou de gallina i porcella

Cargando
No hay anuncios

Un tassó de vi negre

Mig quilo d’arròs bomba

Cargando
No hay anuncios

Saïm vermell

Ametlles

Maionesa de safrà