Cinema
Cultura 12/10/2012

Alaska, Mario Vaquerizo, Santiago Segura i Clara Lago revolucionen Sitges

Són els dobladors de Frankensteins i Dràcules al film d'animació infantil 'Hotel Transilvania'

Efe
1 min
Alaska i Mario Vaquerizo / EFE

SITGESOlvido Gara (Alaska), el seu marit Mario Vaquerizo, Santiago Segura i Clara Lago han revolucionat avui el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges i han recorregut la localitat envoltats per un núvol de fotògrafs i admiradors que els han seguit com la seva ombra.

Tots quatre han acudit al certamen per presentar la pel·lícula d'animació 'Hotel Transilvania', que ha elegit actors famosos per doblar els protagonistes d'aquest llargmetratge infantil. Mario Vaquerizo dobla Frankenstein, Olvido Gara la dona de Frankenstein, Santiago Segura és el comte Dràcula i Clara Lago la filla de Dràcula.

"Ser la dona de Frankenstein em resulta excitant", ha dit Olvido Gara, en una roda de premsa en la qual s'han colat admiradors de totes les edats, que han arraconat els periodistes. "M'encanta la promoció, em sembla divertidíssim. No sé per què els actors es queixen tant d'haver de fer promoció de les seves pel·lícules", ha dit Mario Vaquerizo, mentre desenes de seguidors el fotografiaven amb els seus telèfons mòbils. Mario Vaquerizo ha assegurat que "ser mediàtic és fantàstic" i "la televisió és meravellosa perquè és la que dóna més fama, molt més que internet".

"Els estudis d'animació de Hollywood busquen estrelles per als doblatges, i a nivell espanyol això és el que hi ha", ha dit Santiago Segura, en una de les trenta entrevistes que ha concedit avui, segons el seu gabinet de premsa.

stats