Música
Cultura 14/09/2021

5 estrenes recomanades del Mercat de Música Viva de Vic

El festival se celebra aquesta setmana amb noms com Germà Aire i Enric Montsefusco

1 min
La rapera Lauren Nine.

BarcelonaA més d'El Petit de Cal Eril, que hi presentarà el disc N.S.C.A.L.H., el Mercat de Música Viva de Vic inclou un bon grapat d'estrenes musicals. En destaquem cinc.

Anna Ferrer

L’artista menorquina és una aventurera de mena, com ha demostrat tibant el folk i l’electrònica en discos com Krönia. Ara apuja l’aposta amb Parenòstic, un espectacle amb direcció del Niño de Elche. El primer tast, aquest dijous.   

Germà Aire

Joan Pons (El Petit de Cal Eril) produeix novament un disc del grup osonenc Germà Aire. En aquest cas, Gornal (Hidden Track Records), un nou capítol en la recerca de la cançó perfecta a càrrec de Luca Masseroni. La cita, divendres. 

Roger Mas

Entre una rumba i un blues, Roger Mas lliga tota una lliçó de cançó d’autor moderna al disc Totes les flors (Satélite K), una obra mestra que el geni de Solsona estrena aquest dijous a Vic. 25 anys de carrera el contemplen.

Enric Montefusco

Quina nova idea musical i escènica ha tingut Enric Montefusco? La resposta, aquest divendres en un concert en què l’ex-Standstill hi presentarà cançons que formaran part del disc que publicarà l’any que ve.

Lauren Nine

Laura Roig és Lauren Nine, una rapera del barri barceloní del Poblenou que es mou amb pas ferm tant pel llegat del hip-hop clàssic i el soul com per les ones de les músiques urbanes actuals. Atenció a temes com Surt del meu cap i Me voy pal cielo. El concert, aquest dimecres.

stats