MÉS per Menorca tanca un acord amb el Govern per mantenir el seu suport

El grup sol·licita que es doni continuïtat als temes impulsats per la formació sense renunciar a altres qüestions

MÉS per Menorca ha tancat un acord de mínims amb el Govern per mantenir el seu suport parlamentari, després de sortir de l'Executiu arran de la destitució de la consellera de Transparència Ruth Mateu per la crisi dels contractes del partit. El grup ha sol·licitat que es doni continuïtat als temes impulsats per la formació sense renunciar a la negociació d'altres qüestions.

Segons informa MÉS per Menorca en un comunicat, aquesta iniciativa "mostra la voluntat dels menorquinistes de treballar des de fora del Govern i dins del marc dels Acords pel Canvi i per l'estabilitat de l'Executiu". Amb l'acord subscrit aquest dilluns, MÉS per Menorca garantiria el seu suport per tramitar, entre d'altres, el projecte de pressupostos de 2018.

Els ecosobiranistes defensen la "necessitat d'un Govern d'esquerres capaç d'impulsar polítiques a favor de les persones, el medi ambient, i de cultura i llengua de país", i valora aquests dos anys de treball amb lleis com la de l'impost de turisme sostenible, d'igualtat, contra la LGTBIfòbia i de recuperació del requisit del català.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF