Societat 04/06/2022

La Guàrdia Civil investiga l'atropellament mortal efectuat per un cotxe de la Policia Local de Palma

Efectius de l'agrupació de trànsit de l'institut armat pentinen el lloc dels fets

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació de l'atropellament per part d'un cotxe de la Policia Local de Palma que dijous va acabar amb una víctima mortal i dos ferits greus. Un equip de l'Agrupació de Trànsit ha pentinat el lloc dels fets aquest dissabte dematí al passeig Sagrera.

A banda d'això, les darreres informacions apunten que la patrulla acudia a intervenir en un possible cas de violència masclista, segons ha informat IB3 notícies. La veu d'alarma l'hauria donada un taxista que ara s'intenta localitzar. A més, s'investiga si aquesta cridada d'emergència s'hauria registrat al 092.

Per part seva, l'Ajuntament de Palma ha desmentit les diferents hipòtesis que han envoltat el cas en els darrers dies. Segons ha assegurat la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, el conductor, un agent amb prop de deu anys d'experiència, va donar negatiu en el control d'alcoholèmia. Així mateix, ha aclarit que el vehicle portava els senyals lluminosos encesos, tot i que no ha confirmat que també dugués els acústics.

D'altra banda, s'ha considerat que el terra estava banyat en el moment de l'accident, per bé que no es pot determinar si aquest fet va provocar que es perdés el control del vehicle. En tot cas, aquestes incògnites, i la velocitat a la qual anava el cotxe, són punts que aclarirà ara la Guàrdia Civil.

stats