Política22/09/2020

El PP vincula la crisi econòmica a l'augment de la delinqüència

El diputat popular Sebastià Sagreras reclama més Policia Nacional i Guàrdia Civil a les Balears

Maria Llull

PalmaEl PP ha vinculat l'actual crisi econòmica provocada per la pandèmia de coronavirus a l'augment de la delinqüència, el qual també ha relacionat amb l'increment de rendes baixes que provocarà la pandèmia a les Balears. "Les Balears són la comunitat pitjor gestionada pel que fa a l'economia i el turisme. El poc que ens queda és la convivència, i s'està posant en perill", ha dit el diputat popular Sebastià Sagreras aquest dimarts en el ple del Parlament.

A més de la crisi sanitària, Sagreras també ha assenyalat com a causa de l'augment de la delinqüència que "Armengol i Sánchez necessiten els comunistes de Podem per governar" i ha fet un discurs alarmista. "Tots són drets per als delinqüents, i aviat no quedarà cap carrer als nostres pobles sense una casa ocupada", ha dit. "Els delinqüents entren a les cases dels nostres padrins i s'enduen les seves joies més estimades. Fins i tot ens roben les garroves", ha afegit, a més de reclamar a la consellera d'Administracions Públiques, Isabel Castro, que "exigeixi a Madrid més Policia Nacional i Guàrdia Civil".

Cargando
No hay anuncios

Per la seva part, Isabel Castro ha negat la vinculació entre delinqüència i rendes baixes i ha qualificat el discurs de Sagreras d''alarmista, xenòfob i classista". "La crisi econòmica i les rendes baixes no converteixen ningú en delinqüent", ha continuat la consellera, a més d'assegurar que, en el cas dels delinqüents, "hi ha persones que es reinsereixen, com Jaume Matas".