Política06/12/2018

Maite Salord liderarà la llista de MÉS per Menorca a les eleccions al Consell Insular

La vicepresidenta del Consell i consellera insular de Promoció Turística reivindica el paper del partit en la defensa dels drets dels menorquins

Iván Martín

MaóMaite Salord va anunciar aquest dimecres, darrer dia per presentar-se a les primàries de MÉS per Menorca, la intenció de repetir al capdavant de la formació sobiranista al Consell Insular. Salord comunicà, a través d'una carta dirigida als adherits de MÉS, el seu desig: "Us deman el vostre suport per tornar a liderar un projecte que és present i és futur, és experiència i és convenciment, perquè el projecte de MÉS per Menorca és l'únic que pensa en l'illa com un subjecte polític que s'ha de fer créixer mitjançant la defensa dels drets dels menorquins".

Salord recorda que MÉS per Menorca "ha demostrat que sap assumir les més altes responsabilitats de gestió amb eficàcia i rigor, amb capacitat de feina i honradesa". La candidata del partit econacionalista al Consell ha aprofitat per fer balanç d'aquest mandat: "Han estat quatre anys intensos, de treballar dia a dia per donar resposta als nostres compromisos amb la gent. El temps passa de pressa i hi ha projectes que encara han de créixer molt més i iniciatives noves que volem transformar en realitat".

Cargando
No hay anuncios

MÉS per Menorca va aconseguir la representació de tres consellers en uns resultats històrics. El pacte de govern provocà que Maite Salord assumís la presidència del Consell els dos primers anys. La ciutadellenca recorda l'experiència: "Ha estat un honor i una responsabilitat immensa, i una ocasió única de conèixer la realitat global de Menorca. Només construirem l'illa del futur des de la confrontació d'idees i la col·laboració lleial i mai des de l'enfrontament".