Política15/01/2022

Jover reivindica el pes de Podem per reeditar el Pacte

La nova coordinadora autonòmica del partit presenta la seva executiva amb López i Malagrava al capdavant

ARA Balears

La coordinadora autonòmica de Podem a les Balears, Antònia Jover, ha presentat la nova executiva del partit, encapçalada per ella mateixa, per l'actual director general d'Energia i Canvi Climàtic, Pep Malagrava, i pel diputat del Parlament, Alejandro López. Jover ha assegurat que el nou equip treballarà per "reeditar el Pacte de Progrés una tercera legislatura i perquè Marga Prohens, de la mà de Vox, no arrasi amb els serveis públics", segons ha manifestat.

Així mateix, per Jover "comença una nova etapa" a la formació i així ho ha traslladat als afiliats en una reunió mantinguda aquest dissabte, en la qual també s'han constituït les diferents àrees del partit, denominades secretaries.

Cargando
No hay anuncios

Precisament, entre el nou Consell de Coordinació del partit s'hi troben noms com Malagrava, López i també el conseller insular Iván Sevillano, la diputada al Congrés de l'Estat, Lucía Muñoz, i el tinent de batle de Palma, Alberto Jarabo, entre d'altres.

Durant la trobada, Jover ha fet un repàs de les fites que per la formació s'han aconseguit dins el Govern, com la transició energètica i l'impuls de les ajudes al sector agrícola.