Política21/02/2015

Gabilondo és el candidat del PSOE a la presidència de la Comunitat de Madrid

El seu contrincant en el procés de votació, Pedro Zerolo, li ha donat suport via Twitter

Europa Press

Madrid"Ángel Gabilondo es converteix formalment en candidat del PSM-PSOE". Així ha anunciat el PSOE que l'exministre d'Educació serà el candidat socialista a presidir la Comunitat de Madrid, en les eleccions del 24 de maig. La comissió federal de llistes ha ratificat la candidatura amb el 94,6% dels suports, que haurà de ser aprovada –juntament amb la resta de candidatures– en un comitè federal, que se celebrarà pròximament.

El secretari general del PSOE extremeny, Guillermo Fernández Vara, a TVE: "S'ha aprovat per unanimitat dels assistents i en la proposta hi va inclosa la decisió d'una majoria d'assemblees de Madrid. 117 de 138 han proposat Ángel Gabilondo en exclusiva, i en 132 de les 138 el seu nom anava en les propostes", segons ha explicat.

Cargando
No hay anuncios

La proposta d'Ángel Gabilondo va resultar la més votada en el conjunt d'assemblees que van celebrar-se entre dimecres i divendres a les diferents agrupacions socialistes de la comunitat. El seu contrincant, el regidor a l'Ajuntament de Madrid Pedro Zerolo, ha mostrat suport al Twitter al vencedor.