Governabilitat
Política 20/02/2024

Fulgencio Coll convida Prohens a convocar eleccions anticipades

El líder de Vox a Palma ha assegurat que, d'aquesta manera, el Govern "aconseguiria una situació d'estabilitat que ara no sembla que tingui garantida"

ARA Balears
1 min
El líder de Vox a Palma, Fulgencio Coll

PalmaEl líder de Vox a Palma i vicepresident de la formació a les Balears, Fulgencio Coll, ha convidat la presidenta del Govern, Marga Prohens, a convocar eleccions anticipades després dels resultats de les eleccions gallegues. Així ho ha expressat Coll en un missatge a la xarxa X (abans Twitter).

"Estimada presidenta, la convid a convocar eleccions anticipades. És possible que aquests resultats obtinguts a Galícia els veiéssim a les Balears", ha augurat, i ha afegit que el PP "milloraria els 25 diputats" i que Vox "també aconseguiria un bon resultat".

Coll ha conclòs el missatge dient que, d'aquesta manera, Prohens "aconseguiria una situació d'estabilitat que ara no sembla que tingui garantida". "Té, tenim, una gran oportunitat per corregir aquesta situació no desitjada", ha apuntat. Segons ha recollit Europa Press, Coll s'ha expressat així a les xarxes després que el portaveu parlamentari del PP, Sebastià Sagreras, hagi afirmat aquest dilluns en una roda de premsa que els resultats a Galícia "són els que segurament es veurien a les Balears si es convocassin eleccions".

stats