Política03/07/2019

Els inscrits de Podem decideixen si la formació entra al govern dels consells de Mallorca i Menorca

Ho podran fer des d'aquest dimecres fins divendres, a través de la plataforma digital participa.podemos.info

Ara Balears

PalmaEls inscrits d'Unides Podem que hagin validat el seu document d'identitat a la plataforma participa.podemos.info poden votar des d'aquest dimecres fins divendres si la formació morada entra o no a formar part del govern del Consell de Mallorca i de Menorca. Des del partit han informat que es tracta d'un procés "obert" i "telemàtic".

La formació demana als seus inscrits la següent pregunta: Està d'acord que Podem formi part del pròxim govern del Consell de Mallorca juntament amb PSIB-PSOE i MÉS per Mallorca per poder fer polítiques que posin fi a les desigualtats socials i protegeixin el nostre territori? En el cas de Menorca se'ls ha fet la mateixa pregunta.

Cargando
No hay anuncios

Cal tenir present que Unides Podem i el PSIB van arribar aquest dilluns a un principi d'acord per garantir la governabilitat del Consell de Mallorca, segons van explicar en un comunicat. De moment, les dues formacions estan a l'espera que els ecosobiranistes de MÉS s'hi sumin. A més, es preveu que la sessió constitutiva de la institució sigui aquest dissabte, 6 de juliol.