Política09/12/2019

Un centenar d'afiliats al PP de Calvià presentaran aquest dilluns la baixa del partit

Els fets es remunten al passat mes de juny, quan el candidat José Manuel Ruiz va abandonar la política activa després dels mals resultats electorals

Ara Balears

PalmaUn centenar d'afiliats del PP de Calvià presentaran aquest dilluns la baixa del partit. Les discrepàncies amb el fet que la portaveu del grup municipal, Luisa Jiménez, sigui la presidenta de la junta gestora després de la dimissió de José Manuel Ruiz, ha estat el motiu principal que ha provocat aquesta fugida, segons ha informat Última Hora.

Última Hora detalla que els fets es remunten al passat mes de juny, quan el candidat José Manuel Ruiz va abandonar la política activa després dels mals resultats electorals a Calvià, en els quals varen perdre quatre edils, passant de nou a cinc regidors.

Cargando
No hay anuncios

Segons Última Hora, molts afiliats assenyalen Luisa Jiménez no és la persona més adequada per liderar un canvi després dels mals resultats electorals i defensen que era el moment de renovar el partit.

Cargando
No hay anuncios

Una de les candidates dels afiliats a liderar la junta regional era la regidora Rosa Maria García Perelló. 'Última Hora' explica que aquesta era una opció, però ara la candidata s'ha retirat i no han transcendit els motius d'aquesta decisió personal. Una altra de les persones proposades era Teresa Martorell.