Política12/01/2019

Francina Armengol: "Sortim a guanyar les eleccions del 26 de maig"

La líder del PSIB i presidenta del Govern assegura que el seu partit té les millors candidatures i presentarà un programa "per continuar transformant la realitat de les Balears"

Ara Balears

PalmaLa presidenta del Govern i líder del PSIB, Francina Armengol, ha assegurat aquest dissabte que el seu partit disposa de "les millors candidatures" i presentarà un programa electoral "per continuar transformant la realitat de les Illes Balears". "Sortim a guanyar les eleccions del 26 de maig", ha emfatitzat.

La secretària general socialista s'ha expressat així durant el Consell Polític del seu partit, que ha tingut lloc aquest matí i que ha convocat per a març una conferència política en la qual es definiran les principals propostes amb vista als comicis autonòmics, insulars i municipals.

Cargando
No hay anuncios

"Concorrem a les urnes amb la tranquil·litat del treball ben fet i d'haver fet, aquests quatre anys, allò a què ens havíem compromès amb els ciutadans", ha manifestat Armengol, segons informa el seu partit en un comunicat i que recull Efe.

La líder del PSIB ha afirmat que la conferència política de març "serà un procés obert a tota la ciutadania i absolutament participat", en el qual intervindran experts de diferents àrees que contribuiran a "aconseguir el millor programa per a les Illes".

Cargando
No hay anuncios

"El Partit Socialista està al costat dels més vulnerables, que són els joves, les dones i els i les pensionistes", ha incidit Armengol, que ha defensat no fer "ni una passa enrere davant la radicalitat i aquells que estan disposats a blanquejar els partits d'ultradreta".