Esports11/02/2018

El Mallorca suma un punt més

El 0-0 contra el Llagostera deixa el Mallorca sense poder sumar la quarta victòria consecutiva

PalmaEl Reial Mallorca ha aconseguit només un punt davant el Llagostera. No ha aconseguit moure el marcador d’un 0-0 davant l’equip català i ha tornat a la seva ratxa d’empats. Els jugadors de Vicente Moreno no han estat capaços d’aconseguir fer-se amb la seva quarta victòria consecutiva empatant a Girona en un partit en el qual Raíllo i Joan Sastre han vist la targeta groga i en què Àlex López ha estat expulsat a uns minuts del final.

El Llagostera, tot i haver jugat amb superioritat especialment a la segona meitat del xoc contra l’equip vermell, tampoc no ha estat capaç de moure el marcador i Manolo Reina ha vist la groga al minut 92 del partit. Així i tot, els de Vicente Moreno continuen sent líders de la Segona B.