El Llevant suma el segon triomf i s'allunya del descens (2-1)

Deportivo, Las Palmas i Màlaga, camí del descens

Ara

ValènciaSegon triomf consecutiu del Llevant. Després del canvi de tècnic, amb López Muñiz substituït pel tècnic del filial Paco López, el conjunt granota ha sumat sis punts de sis, allunyant-se de la zona de descens.

Després del 0-1 al camp del Getafe, el Llevant rebia un Eibar que encara somia en arribar a Europa, però Roger Martí, qui l'any passat va ser el màxim golejador de l'equip valencià a Segona, ha fet el 1-0 abans del descans.

Cargando
No hay anuncios

A la segona part l'Eibar ha atacat amb força i Charles ha empatat als 63 minuts, però tot just 30 segons després Boateng ha fet el 2-1 definitiu. El Llevant suma 27 punts i deixa el Las Palmas, primer equip que baixaria, amb 20 punts. El Deportivo amb 19 i el Màlaga amb 13 també han patit un cop en veure com el Llevant s'escapa i els enfonsa. Deportivo i Las Palmas juguen entre ells aquest cap de setmana.