Esports27/03/2016

L'Atlètic torna a donar la sorpresa i serà a la Final Four de l'EHL (3-2)

Un gol de Jan Malgosa a tres minuts pel final sentencia un duel disputat que envia els vallesans a les primeres semifinals de la renovada competició europea

Roger Requena

BarcelonaDos llançaments de penal i una genialitat a pocs minuts pel final han servit a l'Atlètic de Terrassa per imposar-se al KHC Leuven belga (3-2) i obtenir d'aquesta manera un històric bitllet per la Final Four de l'Euro Hockey League que es disputarà els dies 14 i 15 del proper mes de maig a les instal·lacions del Pau Negre, a Barcelona.

En un partit disputat fins els darrers minuts, els groc-i-negres s'han avançat en fins a dues ocasions a través de Marc Sallès i Roc Oliva, autors dels dos llançaments de penal córner. Lluny de rendir-se o d'enfonsar-se, el Leuven ha reaccionat ràpidament als dos gols, igualant amb sengles dianes que han reinstaurat la igualtat al marcador.

Cargando
No hay anuncios

En un partit amb poques ocasions, els vallesans han començat avisant i anotant, però sempre s'han topat un Leuven ben organitzat que ha acabat el partit volcat, amb onze jugadors de camp, sobre la porteria de Pol García. Els vallesans han resistit tot i jugar els últims minuts amb un home menys. Amb el duel obert, l'Atlètic ha tret el caràcter i ha firmat l'accés a les semifinals gràcies a una genialitat de Jan Malgosa. L'atacant ha recuperat una pilota a la frontal i, després de desfer-se de dos rivals amb gran destresa, ha perforat la porteria belga amb un remat creuat de revés que ha servit per establir el 3-2 final.

Cargando

L'Atlètic aconsegueix d'aquesta forma accedir per primer cop a les semifinals de l'EHL, competició que va renovar-se el curs 2006-07. Fins ara, la seva màxima classificació en aquesta competició eren els quarts de final, fase que havia assolit els anys 2008 —va ser eliminat 2-1 per l'H.O.C. Gazellen-Combinatie— holandès; 2010 —va caure contra el Rotterdam 5-3—i, per darrer cop fins enguany, el 2011 —el Club Club de Campo va ser el seu botxí als 'shoot-outs'—. Els vallesans tindran l'opció de reviure una final europea que se'ls resisteix des del 2006, quan van caure per 3-1 davant el Stuttgarter Kickers.