HOQUEI HERBA
Esports15/06/2013

La selecció espanyola d'hoquei herba perd amb Austràlia a la Lliga Mundial (5-2)

Tres gols en cinc minuts dels 'aussies' a la segona part han castigat l'equip entrenat per Salva Indurain

Efe

BarcelonaLa selecció espanyola d'hoquei herba s'ha complicat la classificació en la tercera ronda de la Lliga Mundial d'hoquei, que es disputa a Rotterdam (Països Baixos), després de perdre contra Austràlia per 5-2, en el segon partit. Al descans, els australians ja guanyaven per 2-0 al descans.

La derrota d'Espanya, selecció formada majoritàriament per jugadors catalans, fa que la lluita pel liderat del grup A, el més equilibrat, quedi molt oberta. Un penal-córner transformat pels 'aussies' ha obert el marcador als 13 minuts. El 2-0 obra de Christopher Ciriello abans del descans ha fet molt de mal a la defensa estatal.

Cargando
No hay anuncios

Després del pas per vestidors, el vallesà Eduard Tubau ha fet el 2-1 d'un gran xut. Però aquest gol ha despertat al gegant australià que ha anotat tres gols en cinc minuts, per posar el marcador en un definitiu 5-1. Keil Brown, Russell Ford i Robert Hammond han marcat els gols. Espanya s'enfrontarà dilluns que ve, dia 17, contra Bèlgica, dins del grup A.