Handbol - Lliga de Campipns
Esports11/05/2022

El Barça d'handbol vendrà cara la seva pell a la Champions (29-33)

Els blaugranes defensaran al Palau un renda de quatre gols davant del Flensburg per ser a la 'final four'

El Barça ha demostrat en l’inici dels quarts de final de la Lliga de Campions que vendrà cara la seva pell com a vigent campió de la competició. En el primer any de Carlos Ortega a la banqueta, el conjunt blaugrana segueix acomodant-se al llibret del seu nou tècnic, però contra el Flensburg van signar una actuació convincent, refent-se dels dubtes en defensa que els estan perseguint aquest curs a Europa. El Barça va superar l’anada amb un renda de quatre gols (29-33) que voldrà fer bona el pròxim dijous al Palau Blaugrana.

El conjunt català es va començar a construir la seva renda amb un primer temps d’alt nivell, dels millors de la temporada. Efectius en atac i especialment convincents en defensa, encaixant només 3 gols en els primers 13 minuts i arribant a assolir una diferència de set gols, van aconseguir imposar el seu relat d’inici. Per moments, però, el duel es descontrolaria, amb els alemanys retallant la diferència fins a les quatre dianes, però el Barça, guiat per l’encert golejador de Ben Ali (cinc gols al primer temps) i les aturades de Pérez de Vargas, marxaria al descans amb un còmode (13-18).

Cargando
No hay anuncios

A la represa, el Barça va saber neutralitzar amb el cap fred l’intent de sortida efervescent del conjunt local, empès pels més de 5.000 aficionats que poblaven les grades del Flens-Arena. Els blaugranes aconseguien mantenir el mur psicològic dels cinc gols d’avantatge fins que els alemanys van sumar un parcial de 4-1 (21-24) que va provocar que Ortega demanés un temps mort determinant. Calia tallar de cop les ales al Flensburg i millorar en atac, perquè els locals havien fet un pas endavant en defensa. El partit entrava en la fase de més igualtat: cada cop que el Barça semblava que podia agafar una mica d’aire, el seu rival no tardava en contestar.

Cargando

En aquest context, Richardson, amb dos grans gols seguits i Ben Ali, amb el vuitè gol en vuit llançaments, aconseguien reactivar els blaugranes. Els darrers minuts, amb els nervis a flor de pell, es van acabar resolent amb una bona renda de quatre gols per encarar el duel a Barcelona.