Futbol
Esports08/04/2014

Un gol de Ba a tres minuts del final posa el Chelsea de Mourinho a semifinals (2-0)

El gol de Schürrle al minut 32 ha encarrilat una remuntada que el davanter francès ha culminat amb un gol d'oportunisme

BarcelonaEl Chelsea de José Mourinho ha aconseguit una classificació 'in extremis' per a les semifinals de la Lliga de Campions després de derrotar 2-0 el París Saint-Germain a Stamford Bridge. Un gol de Demba Ba a tres minuts del final ha arrodonit la victòria 'blue' amb el segon gol que necessitaven els anglesos per donar valor al solitari gol de l'anada a París.

Els 'blue', que han dominat pràcticament tot el partit, però no sempre amb ocasions de perill, han iniciat el camí de la remuntada amb un gol de Schürrle a la mitja hora de joc, després d'una passada interior de David Luiz que li ha permès batre Sirigu. Quan ja semblava que l'1-0 seria el marcador definitiu que eliminaria el Chelsea, tot i gaudir de dos travessers i un control de la pilota absolut, ha arribat l'acció decisiva. En una jugada embolicada, Ba ha pogut rematar al segon pal una pilota solta per fer el 2-0 definitiu.

Cargando
No hay anuncios

En el temps afegit, Cech ha salvat el 2-1 després d'una rematada de Marquinhos que hauria deixat fora el Chelsea.