IB3 prepara 20 debats per fer balanç de la legislatura

El municipi de Calvià enceta demà un mes intens de debats en què els polítics de les Illes Balears faran balanç dels quatre anys de legislatura i avançaran les propostes de futur dels seus partits. Serà una aposta variada, propera i diversa en què 20 institucions de les Illes en seran les protagonistes (17 ajuntaments i els consells Insulars). Hi participaran els representants de les formacions que actualment disposen de representació a les institucions.

Els tres primers municipis que intervindran en aquesta nova aposta informativa són Calvià, Manacor i Palma. Els tres debats tindran lloc aquesta setmana que és a punt de comnçar, disposaran de públic i seran emesos per IB3 Televisió l’endemà d’enregistrar-se.

Tots els debats es duran a terme a les 19 hores i el calendari per a la setmana que ve és dilluns al teatre Sa Societat de Calvià, dimarts al Teatre de Manacor i dimecres al Teatre Municipal Mar i Terra de Palma.

Es podrà seguir el dia a dia dels debats a les xarxes socials d’IB3 (Facebook.com/IB3org i twiiter: @IB3) amb el hashtag #eldebatib3.

  • Etiquetes

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF