C's denuncia una "presumpta trama de falsa concurrència" entre Garau i Vives a Cort

Assegura que les seves empreses s'organitzen de manera coordinada per beneficiar-se entre elles. Tornen a demanar que Noguera no sigui batle el juny

Nous casos de " presumpta falsa concurrència" als ajuntaments de Palma i Calvià. Ho ha denunciat aquest dilluns dematí la regidora del grup municipal de Ciutadans Patricia Conrado en roda de premsa. Ha advertit que al concurs per a la realització de l'informe de viabilitat de l'edifici de Gesa es van presentar quatre empreses, tres de les quals estan relacionades amb Jaume Garau i Antoni Vives.

"Aquests dos contractes se sumen al de la Simfònica de la Conselleria de Cultura i formen el que ja poden anomenar presumpta trama de col·laboració i falsa concurrència entre Garau i Vives", ha afirmat Conrado.

Conrado ha explicat que des de Ciutadans ja es va denunciar que la regidoria d'Urbanisme, encapçalada per Toni Noguera, atorgà el contracte per al projecte de viabilitat de l'edifici de Gesa a una empresa d' Antoni Vives, exregidor de l'Ajuntament de Barcelona i presumptament implicat en el finançament il·legal de Convergència Democràtica de Catalunya. Se'l relaciona professionalment amb Garau.

En el cas de Calvià, la regidora ha apuntat a un contracte atorgat a Garau i destapat pels mitjans que correspon a l'empresa municipal Calvià 2000 per a un estudi sobre desenvolupament urbà sostenible. De les empreses que hi van concórrer, una és de Vives i l'altra de Garau. Conrado ha criticat que es tracta d'una "presumpta organització coordinada".

Conrado ha tornat a demanar que Toni Noguera no sigui nomenat batle el proper juny mentre estigui relacionat amb una investigació judicial.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF