TRANSPORT PÚBLIC
Part Forana 06/06/2013

Els partits de l'oposició reafirmen el compromís amb el tren de Llevant

El document és un acord per incloure la continuació del projecte de la línia

Mercè Pinya
1 min
Biel Barceló acompanyat de M. Carmona, F. Armengol, T. Martínez i A. Verger.

Palma.La Plataforma pel tren de Llevant continua amb la feina de recopilar compromisos per garantir la continuïtat de les obres del tren fins a Artà. Els principals partits polítics a l'oposició, PSIB-PSOE i la coalició Més, signaren ahir el compromís pel tren, el mateix que el 26 de maig rubricaren els cinc batles de la comarca. Secundaren també la iniciativa Esquerra Unida i la Federació de Partits Independents de les Illes Balears.

El document és un acord per incloure la continuació del projecte de la línia Manacor - Cala Rajada en el programa electoral de 2015. Durant l'acte, el president de la plataforma, Pere Cortada, recordà els problemes de mobilitat del Llevant. "Anar de Cala Rajada a Palma en bus val onze euros i el darrer surt a les cinc del capvespre. A la comarca no podem viure sense cotxe", apuntà.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, criticà la decisió del Govern de renunciar reclamar a Madrid el compliment del conveni ferroviari. Antoni Verger (Més) indicà que "si Foment inclou el conveni dins el Pla d'infraestructures (2012-2024) significa que "la possibilitat que el tren arribi a Cala Rajada existeix".

stats