Publicitat
Publicitat

TRANSPORT PÚBLIC

Els partits de l'oposició reafirmen el compromís amb el tren de Llevant

El document és un acord per incloure la continuació del projecte de la línia

La Plataforma pel tren de Llevant continua amb la feina de recopilar compromisos per garantir la continuïtat de les obres del tren fins a Artà. Els principals partits polítics a l'oposició, PSIB-PSOE i la coalició Més, signaren ahir el compromís pel tren, el mateix que el 26 de maig rubricaren els cinc batles de la comarca. Secundaren també la iniciativa Esquerra Unida i la Federació de Partits Independents de les Illes Balears.

El document és un acord per incloure la continuació del projecte de la línia Manacor - Cala Rajada en el programa electoral de 2015. Durant l'acte, el president de la plataforma, Pere Cortada, recordà els problemes de mobilitat del Llevant. "Anar de Cala Rajada a Palma en bus val onze euros i el darrer surt a les cinc del capvespre. A la comarca no podem viure sense cotxe", apuntà.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, criticà la decisió del Govern de renunciar reclamar a Madrid el compliment del conveni ferroviari. Antoni Verger (Més) indicà que "si Foment inclou el conveni dins el Pla d'infraestructures (2012-2024) significa que "la possibilitat que el tren arribi a Cala Rajada existeix".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF