Publicitat
Publicitat

CALES DE MALLORCA

Una web oferirà solucions a mida als turistes i a les empreses

L’Associació Hotelera de Cales de Mallorca i la delegació de Turisme de l’Ajuntament de Manacor han impulsat la nova web turística i participativa www.calesdemallorca.com, que “pretén convertir el nucli costaner en una destinació turística intel·ligent que ofereixi solucions a les empreses, que serveixi per atreure nous turistes i fidelitzar els que ja coneixen l’entorn de Cales”, explicà Pepe Urios, el responsable de l’empresa que ha desenvolupat la web.

A més de la web, “es posarà en marxa una targeta de fidelització que els turistes obtindran gratuïtament als hotels perquè els que s’allotgin a Cales puguin gaudir dels descomptes i les promocions que vulguin fer els bars i comerços de la zona”, afegí el president de l’Associació Hotelera de Cales de Mallorca, Joan Pol. Així mateix, des d’aquest estiu “un detector de Wi-Fi ens permetrà conèixer els hàbits dels turistes per poder adaptar-nos als seus horaris i per conèixer els llocs que reben més visites”, apuntà Urios.

La nova web permetrà que els visitants hi puguin deixar opinions, publicar fotografies o vídeos o que racomanin rutes o llocs d’interès. Així, i davant les mancances en infraestructures i serveis que presenta el nucli turístic, la nova web pretén “promocionar aquesta destinació i potenciar tot allò que agradi i atregui l’atenció dels visitants”, explicà la regidora de Turisme, Magalena Sureda (CxM).

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF