Part Forana 05/06/2013

El Premi Ciutat de Manacor de Teatre no incompleix les bases del certamen

L'Ajuntament de Manacor i el guanyador del certamen rectifiquen la informació publicada a l'ARAbalears.cat

ARA Balears
1 min

PalmaL'Ajuntament de Manacor i el guanyador del Premi Ciutat de Manacor de Teatre, en respectius escrits a l'ARAbalears.cat, han rectificat una informació publicada respecte el certamen, que va recaure en Josep Maria Miró, per l'obra 'Nerium Park'.

La notícia deia que el premi incomplia les bases del concurs perquè Miró ja havia guanyat un altre concurs anterior, el Premi Quim Masó de teatre. Si bé era cert que l'obra 'Nerium Park' havia guanyat aquell concurs, ho havia fet per la producció teatral i no pel text de Miró, de manera que el Premi Ciutat de Manacor de Teatre no incompleix les bases del concurs. És més, l'autor, en saber que havia guanyat, va informar l'organització del concurs del guardó que ja havia aconseguit l'obra i el jurat va entendre que no hi havia cap mena d'incompatibilitat.

El premi Quim Masó, dotat amb 50.000 euros, és per a l'associació Verins Escènics que va organitzar la producció de l'obra i, segons informa Miró, es dedicarà a pagar tots els costos de la producció, equip artístic i escenografia.

stats