Publicitat
Publicitat

FIRA NOCTURNA

Portocristo anima l’arribada del Carme

L’oferta turística i el seu entorn també van ser ben presents a la Fira Nocturna

Portocristo arriba a la festa del Carme amb un nou èxit de la tradicional Fira Nocturna, a mode de revetla i que arrencà divendres horabaixa canviant la fesomia del passeig de la Sirena amb artesania i bona gastronomia. Molta gent de tota la comarca va poder gaudir de les novetats que neixen en els tallers dels artesans de Mallorca i tastar diversos plats de cuina tradicional.

La bijuteria, la roba i les senalles de llatra varen despertar la curiositats de molts visitants, que s’interessaren per les tècniques que els artesans fan servir per elaborar els seus productes. A més, molts veïns es reuniren entorn de les parades que servien menjar per recollir fons i fer possibles els projectes d’escoles i entitats locals.

L’oferta turística i el seu entorn també van ser ben presents a la Fira Nocturna. Un gran envelat que els visitants havien de travessar posava al descobert els tresors naturals i l’oferta d’oci que es concentra en el principal nucli costaner. La música tingué un paper essencial en el X Memorial Francesc Ramis. Les cançons del grup La Locamotora i els disc jòqueis mantingueren ben animada la nit i bona part de la matinada d’aquest dissabte.