Publicitat
Publicitat

PATRIMONI

Pollença donarà ajuts per rehabilitar les façanes del centre històric

L'Ajuntament de Pollença destinarà 60.000 euros en dos anys als ajuts per rehabilitar façanes del centre històric del municipi incloses en el Pla Especial del Centre Històric (PECH). L'aportació municipal serà d'un màxim de 2.500 euros per edifici, una quantitat que haurà de representar com a màxim un 30% del cost total de la reforma.

Els veïns que es vulguin acollir a la convocatòria hauran de complir una sèrie de requisits. Per exemple, no s'admetrà l'ús de pintura plàstica com a material d'acabat i tampoc no se subvencionaran les façanes que mantinguin aparells d'aire condicionat, antenes o qualsevol altre element d'aquest tipus. A més, les obres de rehabilitació s'hauran d'ajustar al PECH pel que fa als colors, als materials usats i a altres aspectes que garanteixin l'harmonia visual de les cases del centre.

Les obres que podran acollir-se a aquests ajuts podran ser de restauració general (arrebossats, encrostonats, etc.), de rehabilitació d'elements ornamentals que es considerin d'interès; o la restitució d'elements deteriorats o desapareguts. La convocatòria també inclou la substitució de baixants i de canals de recollida d'aigües, a més de la reparació de cornises i volades.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF