INCA
Part Forana 11/06/2013

El PSOE diu que el PP ha fet retrocedir Inca 30 anys

Xavier Ramis, portaveu del grup municipal, afirmà que el PP ha incomplert els compromisos de campanya

M. B.
1 min

IncaSegons els socialistes, els dos primers anys de govern del Partit Popular a Inca han servit tan sols perquè els inquers paguin més per un servei pitjor. Xavier Ramis, portaveu del grup municipal, afirmà que el PP ha incomplert els compromisos de campanya tant en matèria econòmica com cultural i social, i "ha fet retrocedir el poble 30 anys".

"El PP prometé crear 2.000 llocs de feina, però ens trobam amb les taxes d'atur més altes de la història, amb un 28%", digué Ramis. A més, destacà que la inversió de l'Ajuntament s'ha reduït un 79%, ja que ha passat dels 278 euros per habitant als 66 euros. Per altra banda, criticà que s'incomplís la promesa de no apujar els impostos i taxes com el servei de l'aigua o l'escoleta municipal, entre d'altres, tot i que el Consistori té un superàvit.

En resposta a aquestes acusacions, l'equip de govern va defensar la seva actuació tot argumentant que en aquests dos primers anys s'han hagut de racionalitzar les despeses i que en la segona meitat de la legislatura es podran començar a dur a terme les inversions previstes, com la de la futura ronda nord. Pel que fa a la creació de llocs de feina, s'afirmà que aquesta arribarà quan el tercer polígon, ja aprovat, sigui una realitat.

stats