Publicitat
Publicitat

CALA MILLOR

Nova zona esportiva per augmentar l’oferta

Els hotelers de Cala Millor i Capdepera reclamen a Bauzá més infraestructures

El nucli costaner de Cala Millor, que en els darrers anys s’ha reivindicat com una destinació turística familiar allunyada de la disbauxa nocturna, ben aviat disposarà d’una nova zona esportiva que ocuparà el lloc de l’antic camp de futbol. Els batles de Sant Llorenç i de Son Servera, Mateu Puigròs (GISC) i Toni Servera (Independents), juntament amb el president, José Ramón Bauzá, i el conseller de Turisme, Jaime Martínez, visitaren ahir l’enorme solar on s’han d’aixecar les noves pistes esportives i un nou parc.

El cost total del projecte es preveu que sigui d’1.241.332 euros, que aportaran, per una banda, el Consorci turístic que formen els municipis de Sant Llorenç i Son Servera i, per l’altra, el Consorci per a la millora de les infraestructures turístiques. Cal destacar que, tot i que Bauzá visitàs les obres ahir, el grup municipal del PP a Sant Llorenç va votar en contra de cedir els terrenys de l’antic camp de futbol de Cala Millor per construir-hi la nova zona esportiva. La portaveu del Partit Popular llorencí, Manuela Meseguer, explicà en el ple del gener del 2013 que “hi ha altres projectes en els quals cal invertir per millorar les zones turístiques”.

Projecte de reconversió i millora

Tot i això, la Conselleria de Turisme i els ajuntaments de Sant Llorenç i de Son Servera, mitjançant el consorci que formen els dos municipis, modernitzaran les infraestructures esportives i els serveis. Aquest projecte fou una de les principals reivindicacions dels veïns de la zona i està inclòs en el pla de reconversió i millora per a Cala Millor.

El nou centre esportiu, que ja es construeix, inclourà un camp d’esports i una zona verda pública. A més, disposarà d’una cafeteria, un punt d’informació turística, vestuaris per als esportistes, magatzems i una sala de cures, entre altres espais.

Abans de visitar les obres de la nova zona esportiva de Cala Millor, el president José Ramón Bauzá i el conseller de Turisme, Jaime Martínez, es reuniren amb alguns membres de l’Associació hotelera de Capdepera. Segons explicaren els hotelers després de la trobada, “hem reclamat més inversions perquè en necessitam per continuar sent competitius i algunes millores en les infraestructures de Cala Rajada”. Entre aquestes, els hotelers destacaren la necessitat d’una nova oficina turística a la plaça dels Pins que substitueixi l’actual o millores en el passeig Marítim.

Després de la reunió amb els empresaris hotelers gabellins, que se celebrà a Cala Gat, Bauzá va caminar fins al moll de Cala Rajada per visitar l’espai que ocuparà el mural ceràmic de l’artista Gustavo Peñalver, una obra que encara no s’ha començat a instal·lar a l’espigó del port de Cala Rajada.

Després del recorregut, el president Bauzá va manifestar que l’objectiu d’aquesta visita serveix per “prendre el pols a la temporada turística que acaba de començar”. Des del Govern assenyalaren que “segons les darreres dades, sembla que els resultats seran iguals o millors que l’any passat”, però matisaren que “sempre s’ha de fer una valoració prudent i cautelosa”.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF