Publicitat
Publicitat

Enbreu

L’oposició acusa el PP de fer campanya en el pancaritat d’Inca

Amb motiu del dinar que es fa a dalt del puig, el Consistori repartí 2.000 capells

2.000 capells amb cinta blava

L’oposició de l’Ajuntament d’Inca acusà ahir el Partit Popular d’utilitzar recursos públics per fer campanya electoral durant el pancaritat de Santa Magdalena de diumenge. Amb motiu del dinar que es fa a dalt del puig, el Consistori repartí 2.000 capells

decorats amb una cinta blava que contenia la frase amb lletres blanques “Jo estim el puig d’Inca” i que recordava la simbologia del partit. Per altra banda, l’ONG Inca Viva repartí cors de tela també blaus als assistents a la paella del PP. Segons indicaren alguns edils presents, es recomanava als comensals que es penjassin el cor “a la dreta”.

“Semblava un congrés del PP”

El portaveu del PSOE, Xavier Ramis, afirmà que la festa semblava més “un congrés del PP” que no una festa tradicional. Per part seva, el regidor de MÉS, Andreu Caballero, recordà que existeix un pacte de no fer ostentació política durant el pancaritat, que el PP hauria trencat. Com a resposta, el primer edil, Rafel Torres, acusà l’oposició de tenir “la pell molt fina” i recordà que el blau utilitzat no era del mateix to que el del PP i que aquest és un dels colors corporatius del Consistori.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF