Part Forana 29/06/2013

L'equip de govern "amaga" l'estudi que avala la privatització

Per la seva banda, els regidors del PSOE, MÉS per Inca i Independents d'Inca asseguraren "sentir-se tranquils" davant les intencions de l'Ajuntament

J. S.
2 min

Inca.L'equip de govern municipal d'Inca es va negar ahir a mostrar o a facilitar l'estudi econòmic sobre la privatització del servei d'aigua que l'Ajuntament encarregà i pagà al responsable d'Acció Política del PP local, Félix Sánchez. A més, des de l'Ajuntament anunciaren que "s'estudia denunciar" els partits de l'oposició per haver fet públiques dades confidencials de l'autor de l'estudi.

Per la seva banda, els regidors del PSOE, MÉS per Inca i Independents d'Inca asseguraren "sentir-se tranquils" davant les intencions de l'Ajuntament. De fet, des de l'oposició continuen sospitant que l'informe pel qual el Consistori va pagar 3.999,05 euros no existeix i varen tornar a reclamar-lo sense èxit en el ple d'ahir.

El fet és que l'oposició va facilitar als mitjans de comuniciació la fotografia d'un document públic en què apareixien dades personals de Sánchez, que fou gerent de l'Hospital d'Inca. Per això, segons anuncià ahir el govern local en un comunicat, "l'Ajuntament d'Inca estudia denunciar davant els jutjats i l'Agència de Protecció de Dades els tres grups de l'oposició per una suposada vulneració de la legislació vigent".

En aquest sentit el batle, Rafel Torres, recordà en el mateix comunicat que "des de l'oposició no varen voler presentar les firmes que deien haver recollit contra el nou servei de gestió de l'aigua al·legant que l'equip de govern en faria un mal ús i vulneraria la seva confidencialitat".

Malgrat tot, els tres grups a l'oposició municipal continuaren reclamant l'informe econòmic. Així, recordaren al batle que "ja fa un mes que hem sol·licitat una còpia de l'estudi i, com que no la trobam en el plec de condicions, ni enlloc, volem saber on és", reclamà Àngel Garcia des dels Independents. Des de l'equip de govern municipal asseguraren que les demandes de l'oposició es volen satisfer, però no donaren un termini concret per a la publicació de l'informe econòmic realitzat per Sánchez.

stats