Publicitat
Publicitat

Enbreu

L’agricultura ecològica treu pit a Porreres en la XV Fira estatal

La XV Fira estatal de la Biodiversitat Cultivada i la Diada d’agricultura ecològica es dugueren a terme ahir a Porreres gràcies a les aportacions “dels molts mecenes que ens han ajudat i encara ens ajuden a finançar-la”, explicaren els organitzadors

Milers de visitants

La XV Fira estatal de la Biodiversitat Cultivada i la Diada d’agricultura ecològica es dugueren a terme ahir a Porreres gràcies a les aportacions “dels molts mecenes que ens han ajudat i encara ens ajuden a finançar-la”, explicaren els organitzadors. L’esdeveniment, que ahir va atreure milers de visitants, va fer ben visibles “els professionals i representants d’entitats de tot l’Estat que lluiten perquè a cada lloc puguem continuar sembrant a l’hort i menjant les verdures i hortalisses pròpies de cada temporada”, explicà Nofre Fullana, tècnic de l’Associació de Productors d’Agricultura Ecològica de Mallorca (APAEMA) i un dels molts organitzadors de la fira i de tots els actes previs.

Més enllà de l’intercanvi monetari

I és que, a més de les paradetes que ahir coparen el centre del poble, durant tot el cap de setmana s’han desenvolupat tallers, xerrades, debats, tasts de productes ecològics i espectacles per a tots els públics.

A banda de conèixer directament els productors ecològics que venien ahir els seus productes a Porreres, els que acudiren a la fira pogueren intercanviar llavors amb els productors que hi assistiren des de molts punts de l’Estat. “Hem volgut que tothom pugui canviar les llavors pròpies de Balears que tingui per casa amb llavors originàries i pròpies d’altres llocs que aquí són molt difícils de trobar”, explicaren els organitzadors. Aquesta activitat va tenir molt èxit i “pretén demostrar el valor d’aquesta fira, que va molt més enllà de l’intercanvi monetari”.

Etiquetes