MANACOR
Part Forana 29/06/2013

L'Hospital de Llevant ja atendrà pacients dilluns

Els residents i turistes de la comarca de Llevant tindran des de dilluns un hospital privat a la seva disposició

Ara Balears
1 min

Portocristo.Els residents i turistes de la comarca de Llevant tindran des de dilluns un hospital privat, l'Hospital de Llevant, a la seva disposició. El centre neix amb la voluntat d'oferir una assistència de qualitat i proximitat, amb les més avençades tecnologies. La posada en marxa de l'hospital permetrà que les persones amb assegurança privada de la comarca no hagin de desplaçar-se a Palma.

Segons va destacar ahir el director general del centre, Biel Uguet, l'hospital és una realitat gràcies a l'esforç econòmic d'un grup d'inversors mallorquins, dos grups hospitalaris estatals i un important fons d'inversió, líder en el sector del transport sanitari i la fertilitat, entre d'altres camps. La inversió és de 4 milions d'euros i ha permès crear més de 100 llocs de feina. L'Hospital de Llevant té una població de referència de 120.000 habitants i 100.000 places hoteleres, i les seves previsions són atendre unes 50.000 consultes externes anuals, 30.000 urgències i 17.000 estades.

El centre és el primer hospital privat "sense papers", disposa de 70 llits, tres quiròfans, UCI, servei d'urgències, proves diagnòstiques i totes les especialitats mèdiques. L'hospital s'integra en el Complex Sanitari de Llevant, que inclou una residència geriàtrica de 80 places (on fan feina 30 persones) que tindrà assistència mèdica amb presència física les 24 hores.

stats