S'ILLOT
Part Forana 31/08/2013

L'Ajuntament planeja renovar totalment el moll de s'Illot

Caldrà tancar tot el perímetre de l'espai nàutic per garantir la seguretat de les barques

Joan Sitges
1 min

Manacor.Els tècnics de l'Ajuntament estudien la possibilitat de remodelar completament el mollet per acabar amb els problemes que genera als que l'utilitzen. Segons ha confirmat el delegat municipal del nucli, Joan Ginard, va mantenir reunions a la primavera amb el delegat de la Demarcació de Costes a Balears, Juan Carlos Plaza, que haurà d'autoritzar qualsevol projecte. Ahir mateix, el delegat Joan Ginard es reuní amb alguns representants del Club Nàutic per exposar-los les possibilitats que l'Ajuntament planteja per millorar l'espai.

"El que ara fa falta és consensuar el projecte i trobar solucions per al finançament", explica Ginard. Per això, els encontres se succeiran i "entre finals de setembre i principis d'octubre ens trobarem amb els socis del club perquè hi puguin dir la seva", afegeix. De fet, un dels problemes que haurà d'encarar aquest projecte és el de l'aportació econòmica que correspondrà a cada un dels actors implicats.

Demarcació de Costes ha indicat a l'Ajuntament la conveniència de tancar tot el perímetre de l'espai nàutic per garantir la seguretat de les barques. Per altra banda, els socis del Club, entre altres coses, demanen més i millors punts de connexió a la xarxa d'aigua i d'electricitat per facilitar les tasques de manteniment de les embarcacions.

stats