Publicitat
Publicitat

SON SALETES - SENCELLES

Exhaurit el temps per demanar llicència per al golf

L’Ajuntament de Sencelles no ha tramitat cap sol·licitud de llicència referent al projecte de camp de golf de Son Saletes, promogut per Club Golf Pla SL, vinculat a l’històric dirigent del Partit Popular Ventura Rubí, que morí el mes d’octubre passat. Així consta en el certificat que la secretària de l’Ajuntament de Sencelles va emetre el dijous 27 de març.

Segons la normativa, el promotor només disposa d’un termini màxim de sis mesos per sol·licitar els permisos a l’ajuntament corresponent, després d’haver obtingut el preceptiu interès general per part de l’autoritat competent, en aquest cas el Consell de Mallorca. Segons consta en el certificat emès per l’Ajuntament, l’interès general es va concedir el mes de setembre de l’any 2012, fa ja més d’un any i mig.

En demanen la caducitat

El regidor dels Independents de Sencelles, Francesc Oliver, i el portaveu del grup de consellers de MÉS per Mallorca, Joan Font, varen registrar ahir al matí una sol·licitud perquè el Consell iniciï l’expedient de caducitat de l’interès general.

Oliver reiterà l’oposició de l’equip de govern, integrat per PSIB-Independents, CxI i EU, al projecte i apuntà que el municipi “no té els recursos suficients per fer front a un camp de golf i el pla no garanteix el subministrament d’aigua potable per als seus habitants”.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF