Publicitat
Publicitat

SINEU

Dos propietaris dels solars de l’escola interposen un contenciós contra la Sala

Dos dels tres propietaris que cediren els terrenys per construir el CEIP Rodamilans, l’escola nova de Sineu, han interposat un contenciós administratiu a l’Ajuntament per incompliment del conveni signat. El Consistori s’enfronta ara al pagament de 700.000 euros (350.000 a cada propietari) perquè el conveni ha caducat sense que s’hagi fet, tal com transcendí en el ple de dilluns.

El text que signaren els propietaris amb el Consistori el 2010 tenia una vigència de quatre anys i establia una compensació urbanística. L’Ajuntament es comprometia a convertir els terrenys rústics que no ocuparia l’escola en urbanitzables, en les noves Normes Subsidiàries que tramitava. Passat el termini, l’Ajuntament no ha estat capaç d’aprovar unes noves normes i els terrenys continuen sent rústics.

El batle, Pere Joan Jaume, digué ahir que s’ha intentat arribar a un acord amb els propietaris, però no ha estat possible. Per part seva, Miquel Gelabert, portaveu dels Independents, recordà que ja s’havia avisat la Sala que el termini acabava. “La responsabilitat no és dels propietaris”, digué. Actualment, les Normes Subsidiàries encara estan pendents d’aprovació per part del Consell. El pressupost anual de Sineu sol rondar els 2,5 milions d’euros.

Etiquetes