Publicitat
Publicitat

Operació antidroga

Detinguts els dos responsables d'un hivernacle amb 800 plantes de marihuana

Els presumptes traficants havien habilitat a una casa de Pina un cultiu amb sistema d'il·luminació, reg, climatització, ventilació i control d'humitat

La Guàrdia Civil ha detingut un home i una dona que conreaven 800 plantes de marihuana en un hivernacle muntat en un habitatge de Pina on tenien els elements necessaris per assecar , triturar , premsar , envasar al buit i pesar el cànnabis per a la seva posterior distribució .

Segons ha informat avui l'institut armat en una nota de premsa , l'operació la van dur a terme agents de la caserna d'Algaida que , juntament amb companys de Llucmajor , investigaven des de fa setmanes una xarxa de tràfic de marihuana .

Divendres passat es va procedir a l'escorcoll de la cèntrica casa de Pina en què els presumptes traficants havien habilitat en dues habitacions de la primera planta un hivernacle amb la il·luminació , el reg , la climatització , la ventilació i el control d'humitat necessaris per al cultiu continuat de cànnabis sativa .

Els guàrdies civils van trobar plantes en diferents fases de creixement , des de 20 a 150 centímetres d'altura, gran quantitat de cabdells assecats , marihuana picada i envasada llista per a la venda, i resina de cànnabis . També van ser requisats elements químics i mecànics emprats en tot el procés que va des del cultiu fins a la venda al detall de la droga.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF