Publicitat
Publicitat

PROMOCIÓ ECONÒMICA

Algaida incentiva comprar en el comerç local

Una nova campanya de primavera per fomentar la compra en els establiments comercials del municipi

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algaida, juntament amb l’Associació de Comerç i Empresa, ha impulsat una nova campanya de primavera per fomentar la compra en els establiments comercials del municipi.

L’objectiu d’aquestes iniciatives públiques, que també es duen a terme a la tardor i per Nadal, “és incentivar les compres als comerços del municipi oferint als clients l’oportunitat, en aquest cas, de guanyar un viatge per a dues persones al País Basc amb dues nits a Bilbao i una excursió a Sant Sebastià inclosa”.

Aquesta campanya va començar el passat 19 d’abril i acabarà el proper dia 24 de maig. El nom del guanyador del viatge es donarà a conèixer en el decurs de la Fireta de Maig, que se celebrarà el proper dia 27 de maig.

La campanya de promoció comercial municipal va ser presentada pel president de l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa, Manolo González, i la regidora de Comerç, Maria Antònia Sastre. Els dos representants, consideren que la promoció comercial des de l’Ajuntament ajuda a convèncer els veïns que els beneficis de les compres dins el mateix municipi ajuda de manera directa l’economia local.