Tema del dia 23/12/2014

Fer amistats quan portes els nens a l’escola també té premi

Josep Ferrer
2 min

L’Hospitalet de LlobregatLa Paqui Molina, la Marga Collado i la Marina López són una àvia i dues mares que s’han fet amigues arran de portar el nét i els fills a l’escola Xaloc de l’Hospitalet de Llobregat. Ahir van quedar per dinar per desitjar-se bones festes i van triar el lloc on acostumen a fer el cafè, al centre comercial Gran Via 2, perquè l’escola és molt a prop d’allà.

“Com que teníem un dècim de loteria que vam comprar aquí hem volgut comprovar si ens havia tocat alguna cosa”, deia emocionada la Paqui. En treure les fotocòpies del dècim que compartien va ser quan van veure que coincidia amb el tercer premi. Impostos a part, 16.666 euros per a cadascuna d’elles. No s’ho acabaven de creure, però a poc a poc se n’han anat fent a la idea: “És poca cosa però ens servirà per passar un bon Nadal”, deia la Marga. La seva amistat, forjada a la porta del Xaloc, va tenir recompensa.

Felicitat al Gran Via 2

Aquesta és només una de les històries que es van viure al centre comercial. El 7.637 es va vendre íntegre per finestreta i molts dels 1.600 dècims s’havien subdividit entre companys de feina i coneguts. Impossible repartir més els 80 milions d’euros. Com les vuit dependentes de la botiga de bijuteria del costat de l’administració de loteria, que es van repartir entre elles els 50.000 euros d’un dècim. Les tres que treballaven ahir al migdia no paraven de saltar i ballar. “La idea d’aquest número va ser meva!”, recordava l’Esther, que el va escollir perquè era el que jugava sempre l’administració i hi tenen bona relació de veïnatge.

També dividirà el premi l’Elena, que, amb un fill de cinc mesos, va comprar el dècim amb la seva amiga Sílvia. La mateixa història de felicitat compartida per una desena de treballadors del Carrefour, o la de la Mercè Arroyo, que ella sí que juga sempre aquest número i aquest cop la seva perseverança ha tingut premi. Històries diverses, tantes com els 1.600 dècims premiats.

stats