Succés
Societat Successos 23/08/2022

Tres ferits, un en estat crític, en un accident de trànsit a Capdepera

Les víctimes són les ocupants d'un cotxe que ha xocat frontalment contra un camió

ARA Balears
1 min
Una ambulància del 061.

PalmaLes tres ocupants d'un vehicle han resultat ferides en una col·lisió frontal entre un turisme i un camió avui dematí a les 6.25 hores al quilòmetre 75 de la Ma-15, a Capdepera. Al punt de l'accident s'hi han desplaçat tres ambulàncies, dues de medicalitzades i una de bàsica, segons ha informat Europa Press.

La conductora del cotxe, una jove de 22 anys, es troba en estat crític, amb un nivell de consciència baix a causa dels traumatismes cranioencefàlic, toràcic i en la pelvis que ha patit en el xoc. Els serveis sanitaris han traslladat la dona a l'hospital de Son Espases, que ha requerit la "professionalitat i experiència" de l'equip mèdic del 061 pel delicat estat de salut que presentava.

La passatgera del seient de darrere, una dona de 40 anys, també ha estat atesa per un traumatisme cranioencefàlic i fractures a les extremitats, encara que ha mantingut la consciència. Aquesta passatgera, a més de la copilot de 19 anys, que tenia un pronòstic menys greu per la fractura a una extremitat, ha estat traslladada a l'Hospital de Manacor. D'altra banda, el conductor del camió n'ha resultat il·lès.

stats