Successos
Societat Successos 12/10/2022

Sis detinguts i 193 actes per possessió de droga en el tancament de les discoteques de Platja d'en Bossa (Eivissa)

L'Ajuntament de Sant Josep ha destacat que ha estat un operatiu de tancament dels locals d'oci "més aviat tranquil"

ARA Balears
2 min
Control de la Guàrdia Civil.

PalmaL'operació desenvolupada per la Guàrdia Civil i la Policia Local durant el cap de setmana passat pel tancament de les principals discoteques de Platja d'en Bossa, a Sant Josep (Eivissa), ha acabat amb sis persones detingudes i 193 actes per possessió de drogues. De de l'Ajuntament de Sant Josep, la tinent de batle de Governació, Pilar Ribas, ha destacat la "bona coordinació" dels dos cossos, que ha permès un desplegament "molt eficaç" per aconseguir que hagi estat un operatiu de tancament de les discoteques "més aviat tranquil".

Segons han explicat, agents dels dos cossos han establert des de dissabte passat diversos controls de trànsit i seguretat ciutadana a les zones de més circulació de persones al voltant de les discoteques i locals d'oci de Platja d'en Bossa que tenien previst celebrar les festes de tancament de la temporada. En aquests controls viaris, s'han interceptat també un total de 17 conductors que circulaven després d'haver begut o consumit alguna substància entre dissabte horabaixa i fins dimarts dematí, quan es va donar per acabat el dispositiu.

Des de la Policia Local han qualificat el dispositiu de "tranquil i gairebé sense incidències fora de les habituals en aquests dispositius". En un comunicat, el Consistori ha detallat que, en la primera jornada, els policies i guàrdies civils van detectar tres persones al volant que havien pres drogues i sis més que van donar positiu en alcohol. A més, s'aixecaren 20 actes per possessió de substàncies i dues detencions per delictes contra la salut pública. Així mateix, l'inici de l'operatiu va acabar amb la retirada de 14 vehicles que van ser traslladats al dipòsit municipal, bé per entorpir la circulació o bé perquè els conductors no estaven en condicions de circular.

En la segona jornada del desplegament policial, es van aixecar el gruix de les actes per possessió de substàncies, un total de 151, i es van detenir tres persones per delicte contra la salut pública en el marc de l'operatiu conjunt. A més, agents de la Policia Local van interceptar tres conductors ahir dematí que circulaven després d'haver ingerit alguna substància estupefaent.

stats