Succés
Societat Successos 20/08/2022

Quatre detinguts després de desmantellar un grup criminal i requisar mig quilo de cocaïna a Magaluf

El dispositiu duit a terme per la Guàrdia Civil ha posta fi a un punt de venda "molt actiu"

ARA Balears
2 min
Una agent de la Guàrdia Civil custòdia la droga confiscada en l'operació

PalmaAgents de la Guàrdia Civil han desmantellat un suposat grup criminal que gestionava un punt de venda de droga a Magaluf amb la detenció de quatre persones i la intervenció de 400 dosis de cocaïna preparades per a la venda.

Segons ha informat la Guàrdia Civil aquest dissabte en una nota de premsa, agents de l'Institut Armat, amb l'arrest de quatre persones, han desmantellat un punt de venda de cocaïna "molt actiu". La investigació es va iniciar davant les queixes rebudes per veïns i comerciants, en què informaven que un home estava traficant amb cocaïna pels carrers de Magaluf on es concentren els locals d'oci nocturn.

Agents de la Guàrdia Civil de Calvià van disposar un operatiu coordinat per a la localització i control de les activitats d'aquesta persona, que va donar els seus fruits dia 17 dematí, quan es va localitzar el sospitós a la terrassa d'un bar de Magaluf, on se'l va identificar. A més, a l'escorcoll posterior del seu vehicle, els guàrdies civils hi van trobar amagades 36 dosis de cocaïna de poc més d'un gram cadascuna. En aquell moment se'l va detenir.

Posteriorment, es va sol·licitar una ordre judicial d'entrada i escorcoll a casa seva, on els agents van intervenir 10.500 euros, quatre rellotges d'alta gamma, més quantitat de cocaïna, MDMA i tres bàscules de precisió.

Continuant la investigació, dia 18 horabaixa, els agents van arrestar tres persones més en un taller mecànic de vehicles clandestí a Palma, persones relacionades amb el primer detingut. A la inspecció del local van localitzar 2.328 euros i una bossa amagada que contenia diferents embolcalls amb més cocaïna. En total, es confiscaren 400 dosis de la substància, que juntes van pesar mig quilo aproximadament, a més d'una altra bàscula de precisió.

stats