Robatori
Societat Successos 17/12/2022

La Policia deté un jove tres vegades en quatre dies per diversos robatoris a Palma

L'individu té 19 anys i ha estat arrestat com a autor d'un presumpte delicte de furt amb força

ARA Balears
2 min
Imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un jove de 19 anys tres vegades en quatre dies en una setmana per diversos robatoris a Palma. La primera detenció va tenir lloc aquest dimarts quan el jove va entrar en un local a la Platja de Palma, va fer una besada a un turista al front i després va sortir corrent. L'home es va adonar que li faltava la cartera de la butxaca de la camisa i la Policia va detenir el jove després de cercar-lo per la zona, segons ha explicat la Policia Nacional aquest dissabte en una nota de premsa.

L'endemà, l'arrestat, mentre anava amb bicicleta, es va acostar a una parella que estava asseguda en un parc de la barriada de la Soledat, els va llevar el mòbil que tenien damunt del banc i després va fugir del lloc. Una patrulla de la Policia Local hi acudí. Diversos testimonis els van comunicar que el lladre, en la seva fugida, va intentar atropellar diverses persones que van intentar retenir-lo i arribà a agredir diversos testimonis amb una llauna que duia a la mà. Finalment, va ser reduït per dos homes. En aquest moment, el lladre també fou detingut pels agents.

La darrera detenció ha tingut lloc aquesta matinada quan uns agents patrullaven pel carrer Sindicat i han observat que un home estava amagat amb un guant a la mà, qui, en adonar-se de la presència policial, ha intentat fugir del lloc. El detingut anava acompanyat d'una altra persona, en actitud de vigilància, que també ha intentat fugir. Davant aquests fets, els agents han fet un seguiment a la primera de les persones descrites i l'han trobada amagada a escassos 10 metres del lloc dels fets.

Una altra patrulla que ha acudit al lloc ha comprovat que al lloc on estava amagat el primer home, hi havia forçat el reixat d'un establiment. A més, una tapa d'embornal bloquejava el seu tancament per complet i han observat que les portes de l'interior estaven obertes i no hi havia ningú en el seu interior. Els agents han arrestat el jove com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

stats