Succés
Societat Successos 25/06/2022

La Policia deté un home per intentar copejar un sanitari que li va recriminar que no dugués mascareta

Després de fer batudes per la zona, es va localitzar el suposat responsable dels fets

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut un home de 52 anys per intentar copejar un sanitari que li va recriminar que entràs en un centre de salut sense mascareta i li va demanar que se la posàs. Segons ha informat la Policia aquest dissabte en una nota de premsa, dimecres agents policials van procedir a la detenció d'un home de 52 anys per un delicte d'atemptat a un sanitari per intentar copejar-lo.

Els fets van passar en un centre mèdic de Palma dimecres a les 14.30 hores, quan un home va accedir al recinte sense la mascareta, i un sanitari que era al lloc li ho va recriminar i li va dir que se la posàs.

En un moment donat, i sense dir res, durant la discussió, el denunciat va pegar un cop al sanitari, que va aconseguir esquivar-lo i desfer-se de l'agressió. En veure que la gent que hi havia al lloc s'acostava cap a ell, el presumpte autor va abandonar el centre mèdic.

Els agents, en tenir coneixement dels fets i demanar les dades oportunes, van fer batudes per la zona i van poder localitzar el suposat responsable dels fets, per la qual cosa se'n va procedir a la detenció.

stats